Linda's Canadian Adventure

The Aristocrats in premiere!

Posted by: Linda | November 18, 2006, 10:36 am

Gisterenavond was het zover: ‘mijn’ toneelstuk, ‘mijn’ Aristocrats ging in premiere. Afgelopen week was zenuwslopend, maar het is het waard geweest: alles loopt nu als een trein. Als Stage Manager loop ik een uur voor de voorstelling 100 keer heen en weer met m’n checklist, check, check, dubbel-check. Tijdens de voorstelling geef ik iedereen z’n opdrachten: licht….. nu! muziek…. nu! Staat vader klaar voor z’n entree? De directeur van het theater liep de hele avond achter me aan om te checken of ik niets vergeten was. Ze was erg onder de indruk dus ik hoop dat ze me voortaan met rust laat! Ik heb dus geleerd om super-georganiseerd te zijn en ik heb heel veel technische dingen geleerd. Deze kant van theater is ook erg leuk. We hebben 4 voorstellingen per week: donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag dus we hebben nog twee voorstellingen te gaan dit weekend. Het is nog geen routine dus de kriebels voor vanavond beginnen al weer. M’n broer William en schoonzus Sheri komen vanavond kijken, ik ben benieuwd wat ze ervan vinden.

aristocrats
‘mijn’ aristocrats: Jenny, Rebecca, Matt, Jane en Dave

3 Responses to “The Aristocrats in premiere!”

 1. Rob Says:

  Gelukkig is het goed verlopen voor je en schop die directeur maar van het toneel, haha, want dat is zeer irritant. Ik vind het prachttig hoe jij dat toch weer flikt. Linda onze bezige BIJ. Nog veel sukses met de verdere voorstellingen en ik weet zeker dat dat gaat lukken.

  Rob

 2. Kler Says:

  Hoi Lin!! Wat gaaf om te horen dat het goed is gegaan!! WOW, wat moet dit ´n spannende tijd voor je zijn!! Echt geweldig dat je het allemaal zo goed geregeld hebt!! Heel veel succes & plezier de komende weken, dikke zoen, Claire

 3. Claire-Tetje Says:

  Hey Lin, gewelig! Wat een gave foto trouwens. En echt super dat het allemaal op rolletjes liep 🙂 You’re so good!! Dikke knuf, Claire

Leave a Reply