Linda's Canadian Adventure

Linda’s Canadese avontuur

Posted by: Linda | November 25, 2005, 8:44 am

Welkom op deze avontuurlijke site. Het is geheel gewijd aan mijn Canadese avontuur. Dit staat zeer binnenkort te gebeuren en ik word al behoorlijk zenuwachtig. de klok zegt op dit moment nog 45 dagen te gaan. Op maandag 9 januari vertrek ik dus naar Cananda met alleen twee koffers en gaat het avontuur beginnen. Het is natuurlijk nog de vraag of het wel een avontuur wordt. Ik mag nog niet werken dus ik heb niets te doen. Omdat dat niets voor mij is ben ik van plan mezelf heel nuttig te gaan maken door vrijwilligerswerk op het gebied van natuur & milieu te gaan doen. Op deze manier blijf ik bezig met iets dat me interesseert, leer ik mensen kennen en leer ik het land en de gewoonten kennen.

3 Responses to “Linda’s Canadese avontuur”

 1. Rob Says:

  Hallo Linda,
  Dit is hardstikke gaaf dat jullie deze site hebben gemaakt.
  Ik zal er veel op kijken want het is toch wat als je beide kinderen in Canada wonen.
  Door deze site kunnen we een beetje op de hoogte blijven hoe het daar reilt en zeilt.
  Nogmaals fantastisch en ik zie de seconden aftikken.
  Groetjes, Rob.

 2. karin Says:

  al surfend kom je nog eens ergens, leuke site zeg.
  ik begrijp dat je daar van plan bent te blijven. getuigd van grote lef hoor. ik heb het nooit gedurfd om in ander land te gaan wonen dan mijn ouders. als je maar goed contact houd met thuisfront wel belangrijk lijkt me. nou veel plezier daar, ver weg
  karin

 3. Claire /Tetje Says:

  Lin, gave site! Leuk om via deze manier te kunnen reageren 🙂 en te lezen wat je allemaal bezig houdt.

Leave a Reply