Linda's Canadian Adventure

Bob heeft goud

Posted by: Linda | February 26, 2006, 9:12 pm

BOB HEEFT GOUD

Nou wat heb ik jullie gezegd, vertrouw op BOB, die gaat het maken en ja hoor hij heeft het helemaal waargemaakt. Een van mijn nichtjes was jarig en ze hadden net een nieuwe breedbeeld tv, en toen ik BOB zag viel het een pietsie tegen. Het was zo’n klein dikkertje, maar dat kwam door die tv, alles vervormt.Ik vondt het echt fantastisch voor hem, echt dik verdiend. Geen opgeblazen gedoe (nou ja op tv een beetje) lekker gewoon, en schaatsen als een gek.Het was wel even spannend, maar de ontlading was geweldig. En wat is hij sterk, hebben jullie het gezien, hij gooide Ingrid, zijn trainer, bijna het stadion uit.Nou Kudelstaart kan de vlag uithangen en de oranje wimpels opstrijken, BOB komt thuis.Maar ik moet ze in Canada wel feliciteren met hun schaatsmeiden, geweldig gedaan hoor. Ik zag een reportage over Clara Hughes, wat woont dat meisje mooi daar bij jullie, midden in die prachtige natuur.Een geweldige sportvrouw. Over vier jaar in Vancouver, nou daar wil ik bij zijn, zelf onze schaatsers aanmoedigen, misschien kan ik de peroonlijke begeleidster worden van BOB, je weet maar nooit. Nou het is mooi
geweest, ik heb er van genoten.

bob

Leave a Reply