Linda's Canadian Adventure

Toneeldag

Posted by: Linda | February 7, 2007, 11:05 am

Vandaag wordt een spannende en drukke dag. Een toneelstuk dat vorig jaar is opgevoerd door ‘mijn’ toneelvereniging was een inslaand succes. Nu wordt het in een groter theater downtown opgevoerd met 600 stoelen in plaats van 150. Zo’n theater huur je per dag dus vandaag moet alles gebeuren: op dit moment wordt het decor uitgeladen en opgebouwd. Vanmiddag help ik bij het doornemen van alle licht- en geluidseffecten, daarna komen de acteurs. Vanavond is er een ‘preview’, voor ons eigenlijk een generale repetitie, maar er zijn 100 kaarten verkocht voor de helft van de prijs dus het is stiekem toch een voorstelling. Het is wel heel gaaf in zo’n groot en echt theater, achter de schermen is het enorm groot. Iedereen is heel toegewijd en de sfeer is goed dus ik heb er wel zin in vandaag! Ik ben assistent toneelmeester dus niet al te veel verantwoordelijkheid en dat is wel lekker, hahaha! Donderdag, vrijdag en zaterdag zijn de voorstellingen en dan is het zaterdagavond snel alles weer afbreken.

Leave a Reply