Linda's Canadian Adventure

Herfst

Posted by: Linda | November 6, 2007, 10:58 pm

Even snel een update van mijn leventje hier. Nog steeds erg druk in het theater, premiere is over anderhalve week dus alles moet nu bij elkaar komen: decor, kostuums, licht, geluid en de acteurs natuurlijk.
a moon for the misbegotten

Vandaag zijn we wel even naar buiten gegaan om onszelf ‘uit te laten’ in de herfst. Deze tijd van het jaar komt de zalm terug uit de oceaan om zich voort te planten en daarna, heel tragisch, te sterven.


Op deze Youtube video kan je zien zwemmen/drijven tegen de stroom in.

dead salmon
Deze zalm is al aan z’n einde gekomen…

brunette
Lekker wandelen

heron
De reiger schuilt voor de regen

Ten slotte moet ik jullie nog even wijzen op de nieuwe website van Mike: Vancouver Trails een website met alle wandelingen die we gedaan hebben, ook zeer geschikt voor toeristen die naar deze streek komen.

Ik zou zeggen, neem een kijkje en doe inspiratie op voor de volgende vakantie!

4 Responses to “Herfst”

 1. Kler Says:

  Hi Lin!!

  Jammer dat je je gister niet helemaal goed voelde… Hoop dat we binnenkort even tijd kunnen vinden om bij te kletsen!!

  Leuk om via je blog weer even een glimps van je leven daar te zien. Hoop het binnen afzienbare tijd ook eens met eigen ogen te bewonderen!! Mike’s nieuwe site ziet er goed uit!! Erg inspirerend, hihi!!

  Beterschap! Kus, Claire

 2. Lisette Says:

  Hi lieve Lin,
  Heel veel succes met alle laatste voorbereidingen voor het toneelstuk en met de premiere, die waarschijnlijk al deze week is (wat wensen jullie elkaar ook alweer in toneelland?)! Wat breng je ons weer in verleiding met die mooie foto’s van schitterende wandelingen, op Mike’s website! Ontzettend gaaf dat ie online is! Echt, als ik de website bekijk, kan ik niet wachten om weer te komen!
  Ik schrijf/bel je snel,
  veel liefs, Lisette

 3. Kler Says:

  Heel veel succes met de premiere vanavond!! En ook heel veel plezier met alle andere voorstellingen!!

  Dikke zoen, Claire

 4. Kler Says:

  Hi Lin!!

  Echt heerlijk om je gister te hebben gesproken!! Sindsdien zit mijn hoofd helemaal vol leuke plannetjes, hihi!! Ik kijk nu al uit naar volgend jaar!!

  Heel dikke zoen, Claire

  PS: ik heb je gespot op Mike’s website –> op de homepage!! erg stoer!!

Leave a Reply