Linda's Canadian Adventure

Zomer in de Cabin

Posted by: Linda | July 28, 2008, 10:10 am

Het is volop zomer dus geniet ik zoveel mogelijk van het mooie weer, vaak wandelen dus en naar de ‘cabin’. De ouders van Mike hebben een huisje aan een meer middenin de bergen, erg afgelegen en prachtig. Het is 3 uur rijden en vaak stoppen we in Whistler voor lunch of koffie. De werkzaamheden voor de Winterspelen in 2010 zijn daar in volle gang. In de zomer worden de bergen en skipistes vooral door mountain bikers gebruikt al kan je nog steeds snowboarden op de gletsjer.

cabin2

Afgelopen weekend waren we met vrienden: Justin, Roxanne, James en Nikki. We hebben vooral veel gegeten, geslapen en gekaart.

cabin1
Roxanne, Justin, James en Nikki

cabin3
Nikki en James

3 Responses to “Zomer in de Cabin”

 1. rob Says:

  Het was ook mijn favoriete plekje, schitterend, maar kijk uit voor beren!!!!
  Want die heb ik daar ook gezien.

 2. Kler Says:

  WOW ziet er echt schitterend uit!! Is dat nog bereikbaar in december?? Anders kom ik gewoon nog een andere keer langs, hihi!!

  Echt superfijn om je gesproken te hebben, en ik kijk enorm uit naar onze plannen dit najaar!!

  Heel veel liefs, Claire

 3. Tetje Says:

  Ik sluit me helemaal aan bij Rob!!!
  Er gaat niks boven ‘The Cabin’ 🙂

  Knuf,
  Claire

Leave a Reply